Regulamentele de plată

Acest document al Regulamentului descrie regulile de acceptare și procesare a plăților pe „intername”.

Plăți de domeniu

Plățile pentru serviciile comandate pe site trebuie să fie efectuate la datele indicate în lista serviciilor care trebuie plătite în contul utilizatorului. Trimiterea plăților după această dată poate duce la neprocesarea serviciului comandat. Termenul de plată înseamnă momentul în care plata este alocată în depozitul Utilizatorului – acesta este confirmat de fiecare dată prin e-mail.

Utilizatorul poate face un depozit în contul său în avans (adăugare de fonduri). În acest caz, suma depusă va fi utilizată automat pentru a plăti serviciile comandate de Utilizator, până la epuizarea acesteia. Plata în plus în contul Utilizatorului poate fi returnată în contul bancar în termen de 5 zile lucrătoare de la depunerea comenzii respective, contra unei taxe de 5 PLN /sau/ 1 EUR /sau/ 2 USD /sau/ 1 GBP /sau/ 6 RON net. Toate costurile de transfer în acest caz trebuie să fie acoperite de către Utilizator.

Rezervare de servicii

Domeniile nu pot fi rezervate. Prin urmare, în ciuda trimiterii unei comenzi de înregistrare a domeniilor, este posibil ca acestea să nu fie înregistrate pentru Utilizator dacă un alt registrator înregistrează domenii în timp ce noi așteptam plata sau în timp ce procesam comanda acestuia.

Arierate de plată

Proprietarul își rezervă dreptul de a bloca posibilitatea de a transfera domeniile Utilizatorului către un alt proprietar sau către un alt registrator, de a le vinde, sau de a opri funcționarea site-urilor web aflate sub domeniile Utilizatorului, în cazul în care arieratele Utilizatorului datorate taxelor pentru serviciile prestate pe site-ul web depășesc 1 PLN / sau/ 1 EUR / sau/ 1 USD / sau/ 1 GBP / sau/ 1 RON brut.

Facturi

Facturile pentru achizițiile de domenii și alte servicii efectuate pe site sunt emise de către Proprietar într-un ciclu lunar, în format electronic. Aceste facturi includ un rezumat al serviciilor achiziționate pe site într-o anumită lună. Facturile sunt trimise Utilizatorului în format electronic la adresa de e-mail indicată de acesta.

Procesarea plăților

Formele de plată specificate pot fi procesate de entități externe care transferă fondurile depuse de utilizatori în contul proprietarului, în conformitate cu acorduri separate.

Plăți online

Decontarea tranzacțiilor prin card de credit și prin transfer electronic se realizează prin intermediul portalului de plăți online Przelewy24 (PayPro S.A.).

Operatorul de plăți online convertește suma plătită în PLN la cursul de schimb curent.

Przelewy24
credit cards

Comisioane

Proprietarul își rezervă dreptul de a introduce comisioane care să acopere costurile de gestionare a anumitor metode de plată sau de retragere a fondurilor. Comisionul pentru plata și/sau retragerea de fonduri prin intermediul unui portal de plată online este de 3% din sumă.