Convertor IDN (Punycode)

Domeniu:
 

Instrumentul nostru Convertor Punycode convertește domeniile IDN din Unicode în Punycode și viceversa. Introduceți numele domeniului pe care doriți să îl convertiți și faceți clic pe Converti IDN.

Dacă întâmpinați probleme la utilizarea acestui instrument, vă rugăm să ne contactați

Introduceți numele domeniului.
A fost folosit un semn neautorizat.
Coșul este gol.
szukam dns

Exemplu1: aprèslapluie.ro => xn--aprslapluie-09a.ro
Exemplu2: xn--aprslapluie-09a.ro => aprèslapluie.ro


Înregistrarea unui domeniu cu caractere speciale nu implică nicio modificare a modului în care se efectuează înregistrarea. Este complet transparent pentru utilizator. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, este necesar să se efectueze o configurație ușor diferită: configurarea acestor domenii trebuie să se realizeze sub formă de coduri de puncte.

Punycode este modalitatea universală de reprezentare a domeniilor în format ASCII, indiferent de formatul lor original.

Pentru a configura corect domeniul aprèslapluie.ro în serverele de nume, trebuie să se utilizeze formatul xn--aprslapluie-09a.ro.

Vă rugăm să rețineți că nu toate registrele de nume de domenii permit nume IDN și, de asemenea, nu toate caracterele suplimentare sunt disponibile, cum ar fi, de exemplu: (`) accent grav, (´) accent acut, (^) accent circumflex și (~) tilde. Cu toate acestea, puteți încerca cele mai comune caractere, cum ar fi à; ą; á; â; ã; ç; ć; é; ê; ę; í; ł; ń; ó; ô; õ; ś; ú; ź; ż