Termeni și condiții

Site-ul web intername – domeniu mondial, (denumit în continuare Serviciul) este deținut de BPtech.pl – usługi informatyczne Boryszek Paweł cu sediul în Goleniow (zachodniopomorskie), număr de înregistrare 320502975 (denumit în continuare Proprietarul. Acest document reglementează regulile generale de utilizare a serviciilor și a site-ului nostru web și se supune legislației poloneze.

Reglementări de servicii

Următoarele reglementări ale fiecărui serviciu furnizat pe site-ul nostru sunt parte integrantă a acestui document. Prin acceptarea Termeni și condiții noastre, Utilizatorul acceptă, de asemenea, conținutul fiecăruia dintre următoarele.

Date colectate pe site-ul web

Toate datele afișate și colectate pe site, cu excepția datelor cu caracter personal, sunt proprietatea Proprietarului. Proprietarul depune toate eforturile pentru a se asigura că aceste date, inclusiv datele cu caracter personal, nu intră în posesia unor terțe părți.

Reclamații

Reclamațiile utilizatorilor vor fi analizate de către proprietar în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii reclamației.

Modificări ale regulamentelor

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și condiții și Regulamente, sau părți ale acestora. Utilizatorul va fi informat cu privire la modificări în momentul în care se conectează la site-ul web sau efectuează orice activitate care necesită acceptarea regulamentelor noi sau actualizate. Lipsa de acceptare a modificărilor în regulamente, duce la rezilierea contractului.

Alte aspecte

În aspectele care nu sunt reglementate de acești Termeni și condiții și regulamente, se aplică dreptul polonez general.

Termeni și condiții au intrat în vigoare din 2 mai 2008; modificate la 1 ianuarie 2019.